BLAT&PLAT


Sóc un jove emprenedor que, motivat a crear un projecte per mi mateix, vaig decidir embarcar-me en aquesta aventura, impulsat en ales d'il•lusió i esforç.La creació de la marca BLAT & PLAT, va sorgir d'una inquietud despertada en el desenvolupament del meu anterior treball, en un dels pocs Obradors que encara queden a Barcelona, on elaboren el pa artesanalment ... va ser un descobriment d'impacte!


Vaig creure tant en la qualitat i resultat dels productes pastats amb les meves pròpies mans, que vaig decidir que aquest seria l'inici d'una futura trajectòria en l'àmbit de la qualitat i autenticitat dels aliments saludables; segellant amb amor artesanal cada detall, seleccionant amb cura cada ingredient i oferint cada producte, amb la genuïna identitat del seu valor original.


Així, com a empresa familiar, neix
BLAT & PLAT.

David Ortega Closa

La nostra especialitat, són les HAMBURGUESES I BOTIFARRES, de la millor qualitat, elaborades 100% artesanalment, per unes mans expertes que atorguen l'experiència d'un cúmul de 140 anys de tradició familiar, transmesa de generació a generació.
També trobaràs diversitat de AMANIDES irresistibles.... PINXOS, BROQUETES, CREMES i ENTREPANS, amb productes ecològics i d'alta qualitat, amb el seu toc singular d'exquisidesa, que són delícia dels comensals.
Un final dolç... l'extens assortiment de POSTRES, creats a la nostra cuina, aporta un gratificant delit, al paladar més exigent.

Amor per l'ecològic

ABout Us

Blat&Plat treballa des de la seva obertura per oferir als seus clients el millor. Sabem que el gust és la diferència, per això, triem només productes de primera qualitat i ecològics. Els productes agrícoles, ofereixen una alternativa sana a totes aquelles persones que miren per la salut i el benestar


MENJAR I CATERINGS PER EMPORTAR, PREPAREM EL TEU ENCÀRREC!!
CELEBRA EL TEU ANIVERSARI AMB NOSALTRES !!
ESDEVENIMENTS ESPECIALS... TRUCA'NS, T'INFORMEM !!

DILL - DIJ 8am - 23pm

DIV – DIUM 10am - 1am

Excepte dilluns i dijous, a les 17 h

El gust és la diferència!